Sportresor

Att resa är roligt, och att kombinera sin resa med någon aktivitet kan vara ännu roligare. Det kan vara en musikal eller någon sport av något slag. Dessutom om man är ett gäng kompisar som drar i väg för en weekend för att kolla in någon fotbollsmatch så kan det bli riktigt riktigt roligt.

Som sportfantast så kan detta att åka iväg på en sportresa vara det bästa du kan göra. Den upplevelsen är svårslagen på hemmaplan. Även om vi har bra matcher att titta på hemmavid så är det något annat att resa iväg och uppleva fotboll när det är som bäst. Det finns en hel del att välja på och vi ger er några tips som kan vara värt att kolla upp.

fotbollÄlskar du Bundesliga eller La Liga i Spanien så finns det alla möjligheter att GO Sport Travel som anordnar sportresor över hela världen har just den resa du vill göra. Klicka dig vidare här till deras hemsida och kolla in vilka aktuella fotbollsresor dom har. Fördelen med att boka en resa på detta viset är att  dom kan ordna hela paketet med både resan, hotell och biljetter till den match du vill se.

Vill du dessutom kombinera din resa med ett musikalbesök eller någon speciell sightseeing i den stad ni befinner er i så kan dom lösa detta till er också. Så kolla med dina vänner om dom är intresserad av att åka iväg och kolla på Bundesliga eller La Liga någon helg framöver och så bokar ni en sportresa tillsammans och upplev Bayern München – Mainz i München eller FC Barcelona – Real Madrid i Barcelona. Det finns massor av roliga matcher att välja på.

Innan du ska åka kan du kontakta den lokala supporterklubben: de är oftast väldigt inkluderande och det kan säkert sluta med att du får chansen att umgås med dem före och efter matchen. Under matchen kan du få nöja dig med din egen sittplats, men man vet aldrig! Vill du bara åka med din partner eller ett gäng kompisar, kan du söka efter bra paketlösningar som till och med kan boka middagsbord och beställa taxiresor åt er så att allt är klart innan ni ens har landat.

Se till att njuta ordentligt på er resa och passa på att se annat som kan vara av intresse dit ni åker. Både München och Barcelona har mycket att erbjuda både sevärdheter och shopping om det skulle locka. Kolla upp om det går att boka en extra natt om ni skulle känna för det, även om det skulle bli lite dyrare än vad ni tänkt er så kan det vara värt hur mycket som helst.

Tycker du att detta var intressant, klicka här och prenumerera på GO Sport Travels nyhetsbrev som håller dig uppdaterad med vad som händer på resefronten.

Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.