Se sport utomlands

Vi har egentligen en kort säsong här hemma i Sverige för exempelvis fotboll, vintertid så blir det lite dvala för fotbollsfantasterna och det är tur att det finns möjligheter att åka iväg och se sport utomlands. Åk iväg själv eller åk med ett gäng kompisar på en härlig weekend i sportens tecken.

Fotboll kanske är det som vi mest intresserar oss av när det gäller att åka på sportresor, det finns många ligor som pågår när vår egna allsvenska har vintervila. Barcelona är en populär stad på många sätt du kan få uppleva både FC Barcelona och Real Madrid på Camp Nou som byggdes 1957.

Barcelona är en trevlig stad med mycket annat att se när man väl besöker staden. Den brukar kallas för Europas kulturella huvudstad så har ni ett intresse för kultur så är det ett perfekt tillfälle att se vad Barcelona har att erbjuda. Vandra bland arkitektoniska mästerverk och njuta av den mat som serveras på någon av stadens många restauranger innan ni ger er av till Camp Nou för en fotbollsmatch.

Passa på att ta några extra dagar i Barcelona för att hinna med så mycket som möjligt. Det finns så mycket att uppleva som de Gotiska kvarteren exempelvis. Bara att titta på den bild som lagt till så förstår ni vad vi skriver om.

Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.