Utrustning för hockeyspelare

Är du en av alla människor som funderar på att börja spela ishockey? Det är en sport som kräver mycket träning, tid och pengar. Det är dock värt det eftersom det både är roligt och en otroligt bra träning för din kropp.

Utrustning

Som hockeyspelare kommer du behöva en hel del utrustning och de finns ett brett utbud på nätet att välja mellan. Du kommer framförallt behöva skridskor men även skydd för ben, kropp och armar samt en klubba att spela med. Det finns olika märken att välja mellan och om du behöver hjälp att välja finns det att få i affären eller via kundtjänst på nätet från sidan du handlar ifrån.

Ishockey på TV

Om du är intresserad av att börja spela ishockey men aldrig riktigt tittat på det på TV kan de vara en bra idé att börja med att titta på ett par matcher i SHL eller NHL. Du kan lära dig mycket på det viset.

Kostnaden för ishockey

Att spela ishockey är ganska dyrt och något du måste väga in innan du bestämmer dig för att börja spela. Om pengar till utrustning inte är något problem är det bara att köra på. Lycka till och ha det så roligt på isen!

Det här inlägget postades i Sport. Bokmärk permalänken.