Bygg en egen padelbana

Att bygga en egen padelbana kan vara ett spännande och roligt projekt. Padel har blivit en väldigt populär racketsport som spelas över hela världen. Om du har en stor trädgård eller en tomt som du kan använda kan det vara kul att bygga en egen padelbana.

Först och främst behöver du en plan för hur banan ska se ut och hur stor den ska vara. En padelbana är något mindre än en tennisbana och måtten är ungefär 10 meter bred och 20 meter lång.

Välj rätt material

Det finns olika material att välja mellan för stängslet. Trä är ett populärt val eftersom det är billigt och lätt att jobba med. Det kan dock vara känsligt för väder och fukt. Alternativt kan du använda plast eller stål, som är mer tåliga men kan vara dyrare. Köp det som behövs för din padelbana.

När banan är klar kan du börja spela padel med dina vänner och familj. Att ha en egen padelbana ger dig möjlighet att spela när du vill, utan att behöva boka en bana på en tennisklubb. Det är också ett roligt sätt att träna och hålla sig i form på. Om du har råd och utrymme kan det vara värt att överväga att bygga din egen bana och njuta av padel i ditt eget hem.

Det här inlägget postades i Sport. Bokmärk permalänken.